Product was successfully added to your shopping cart.

ZELENI smoothie za dobro počutje

Za zdravo in močno telo lahko poskrbimo predvsem z zdravo in dobro prehrano. Kar pomeni veliko sveže zelenjave, sadja in vlaknin. Prava prehrana poskrbi za boljšo odpornost lahko pa tudi pomaga pri prihajajoči spomladanski utrujenosti.??

Jasno je, da zdrava prehrana z veliko svežega sadja in zelenjave podpira naš imunski sistem. Zato je trenutno pomembno, da telesu zagotovimo dovolj vitaminov in okrepimo obrambo. Zeleni smoothiji so enostaven in okusen način, kako narediti nekaj dobrega za telo. Pozitiven učinek smoothijev na naš imunski sistem naredi prava kombinacija vitaminov, mineralov, elementov v sledovih ter sekundarnih rastlinskih snovi. Z našimi 100% naravnimi aromami Baldini ki so certificirani za uporabo v kulinariki, lahko zelenjavnim smoothijem popestrimo okus in poskrbimo za dodano vrednost.

Za dva velika kozarca potrebujemo:
- 1 stebelna zelena,
- 1 majhen košček ingverja,
- 2 manjša jabolka,
- 2 kapljici Baldini naravne arome CITRONA (limone).

 

Zeleno, jabolka in ingver, dobro sesekljamo z mešalnikom nato dodamo Baldini citrono, še enkrat dobro zmešamo in takoj postrežemo. Zeleni smoothi razstruplja telo, spodbuja prebavo in daje moč.

 Še en sezonski smoothi za ljubitelje regrada:
- 1 mango,
- 2 pomaranči ali 3 mandarine,
- pest regrata,
- 3 dl vode,
- 2 kapljici Baldini naravne arome CITRONA (limone),
- 2 kapljici Baldini naravne arome INGVER.

Sestavine zmešamo po istem postopku.

Smoothije lahko še dodatno obogatimo z dodajanjem ekoloških CHIA semen, ZLATEGA LANENEGA semena (predhodno nakaljeno in zmleto), čajno žličko arganovega olja ali olja črne kumine.

Celo paleto 100% naravnih ekoloških Baldini olj lahko preveriš TUKAJ.

Dober tek!:)