Product was successfully added to your shopping cart.
Baldini

Aroma olje BALDINI INGVER BIO 5 ml

Šifra artikla: 4025121063785

Iz nadzorovane ekološke pridelave, Demeter, DE OKO – 013.

Sveža, topla aroma primerna za vroče napitke v zimskem času in eksotične jedi.

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

17,30 €

Podrobnosti

Aroma olje BALDINI INGVER BIO 5 ml

Naravno aroma olje INGVER iz nadzorovane ekološke pridelave, DE OKO -013.

Ingver  v kulinariki dopolni okus jedi in je nepogrešljiva sestavina pri pripravi karija (curry) in čaja. Okus aroma olja ni tako oster kot svež ingver in je zato primeren tudi za tiste ki niso ljubitelji pikantnega. Ingver ne sme manjkati pri peki prazničnega peciva, piškotov in medenjakov. Ravno tako je odličen dodatek toplim napitkom, gaziranim pijačam, koktajlom, riževim jedem in juham. Ingver se tradicionalno uporablja pri potovalni slabosti in pri različnih prebavnih nelagodjih. 

 • Botanično ime: Zingiber officinalis.
 • Družina: Zingiber.
 • Karakteristike: Sveža topla aroma ki harmonizira, afrodizijak.
 • Država izvora: Indija, Madagaskar, Indonezija.
 • Pridobivanje: s parno destilacijo.

Vsebina: 5 ml

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če se zaradi nendzorovanih naravnih razmer, pridela le omejeno količino olja Demeter ali BIO kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave, lahko tudi z drugačnim poreklom.

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

Zingiber officinalis

Za začinjanje in aromatiziranje hrane, napitkov. Za aromaterapijo, v kozmetiki.

100 % naravna aromatična olja iz čistih eteričnih olj so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico.

O tem, kako naravne arome uporabiti v praksi, so pri projektu zazdravje.net pripravili kratko video vsebino:

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi