Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Baitris.siS prodajo naravnih, koži prijaznih negovalnih izdelkov smo pričeli leta 1994. Izbrali smo izdelke za telo in dušo, za razvajanje in wellness. Naša takratna ponudba je obsegala tudi naravna eterična ter negovalna olja Bergland. Leto kasneje smo pričeli s prodajo eteričnega olja ČAJEVEC, ki ji je sledila negovalna kozmetika s čajevcem. Zaradi takratne splošne neprepoznavnosti čajevca smo v samozaložbi izdali tudi knjigo, za prve pomembne informacije glede delovanja in uporabe tega olja.

Naravna negovalna linija s čajevcem je od takrat, v nekoliko dopolnjeni in certificirani obliki, še vedno del naše ponudbe.

V vseh teh letih smo našo ponudbo bogatili s kvalitetnimi, tudi inovativnimi proizvodi. Zato je izbrana in dobro premišljena. Razdelimo jo lahko na naslednja glavna področja: naravna eterična olja Bergland, ekološka olja Baldini in Taoasis, naravno in rastlinsko kozmetiko za obraz in telo (Bergland, Taoasis, Speick), ekološka živila (Olmuhle Solling, Bergland), izdelke za domači wellness (Bergland, Taoasis) ter prehranska dopolnila (Dr. Aypar).

Pod blagovno znamko Speick vam nudimo veliko naravnih, koži prijaznih negovalnih izdelkov za moške. Pod blagovno znamko Taoasis ponujamo ekološko kozmetiko za dojenčke. Vsako leto dopolnjujemo ponudbo izdelkov Bergland in Taoasis.

Novost v naši ponudbi: lastna blagovna znamka Sano PUR. Nastala je kot plod našega dolgoletnega sodelovanja s strokovnjakom na področju kozmetičnih znanosti, dr. Ayparjem. Izdelki so proizvedeni v Nemčiji. Prvi negovalni izdelki, namenjeni negi zrele kože, so po promocijskih cenah že v naši ponudbi.

Izdelke iz ponudbe lahko naročite v naši spletni trgovini, kjer bodite pozorni tudi na posamezne akcije. Lahko pa jih kupite tudi v vseh specializiranih prodajalnah Sanolabor, v zeliščnih prodajalnah ter v posameznih lekarnah (Bergland, O. Solling).

Vsem uporabnikom izdelkov iz naše ponudbe se zahvaljujemo za zaupanje.

kolektiv podjetja Baitris d.o.o.

VIZITKA

Krajši naziv: Baitris d.o.o.
Daljši naziv: Baitris, podjetje za proizvodnjo, trgovino in svetovanje, d.o.o.
Naslov: Dobroveljska cesta 5, 3214 Zreče, Slovenija
Direktor: mag. Edita Berglez Matavž
Matična številka: 5550513000
Davčna številka: SI21238120
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: IBAN SI56 0400 1005 0406 718 (Nova KBM d.d.)
Telefon: 03 752 02 60 / 031 448 400
E-poštni naslov: info@baitris.si

PRAVNO OBVESTILO
IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV
Podjetje Baitris d.o.o. v skladu s tretjim odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov obvešča, da nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov ne priznava kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.
Baitris d.o.o.