Product was successfully added to your shopping cart.

V harmoniji z Naravo blog

Baitris

ESENCA TEDNA > Nageljnove žbice

Nageljnove žbice… ali kot jim pravimo, klinčki, so sicer mali a zaradi svojih lastnosti mogočni. Zrastejo na do 20 m visokem zimzelenem drevesu. Ko plodove ročno oberejo, ..

Preberi vse
ESENCA TEDNA > Japonska meta

Japonska meta … tudi njivska meta ali latinsko Mentha arvensis je sorodnica sicer bolj poznane poprove mete. Japonska ali njivska meta je trajnica, ki jo najdemo na močvirs..

Preberi vse
ESENCA TEDNA > Prava Sivka (LAVANDA)

Prava Sivka (LAVANDA) … latinsko Lavandula angustifolia ali Lavandula officinalis. Sivka ali lavanda je rastlina, ki lahko dočaka 30 let, zraste do višine 70 cm, najdemo pa ..

Preberi vse
ESENCA TEDNA > Cejlonski cimet

CEJLONSKI CIMET … ali pravi cimet je najbolj priljubljen v zimskih časih, saj si prazničnih dni ne znamo predstavljati brez sladko-toplega vonja po cimetu. Poleg tega da da ..

Preberi vse
ESENCA TEDNA > Rožmarin

»Če se po jutru pozna dan, potem ga je dobro začeti z rožmarinom. V njem je energija prebujanja, ki predrami vsa naša čutila, zato je tudi bližnjica do tega, da čim prej pr..

Preberi vse
Čudovit mediteranski okus

Roke gor kdor v kuhinji rad eksperimentira z različnimi aromami in okusi! Če prikimavaš, potem je ta recept prav zate ... Potrebuješ le 1 deciliter domačega olivnega olj..

Preberi vse
Zdrav zajtrk za SUPER začetek dneva

Poletje prihaja, ti pa se v svoji koži ne počutiš ravno najbolje? Izolacija, preveč dobre hrane, malo stresa in kaj hitro lahko na tehtnici vidimo številko, ki nam ni najbolj ..

Preberi vse
ZELENI smoothie za dobro počutje

Za zdravo in močno telo lahko poskrbimo predvsem z zdravo in dobro prehrano. Kar pomeni veliko sveže zelenjave, sadja in vlaknin. Prava prehrana poskrbi za boljšo odpornost lahk..

Preberi vse
V boj proti virusom, mikroorganizmom in bakterijam z naravno močjo eteričnih olj

Naravna eterična olja imajo mnogo blagodejnih lastnosti, nekatera izmed njih, med drugim protivirusne, protibakterijske in protiglivične. Naravna eterična olja, ki jim lahko pri..

Preberi vse
Kakavov piling za ustnice ki ga lahko poješ

Pomlad prihaja s polno paro, uro smo že prestavili, zato moraš na spremembo letnega časa in vremenskih razmer pripraviti tudi svojo kožo, ki je vplivom iz okolja in temperaturn..

Preberi vse

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 12

  1. 1
  2. 2