Product was successfully added to your shopping cart.
Sangalli

Zeliščno olje 31 SANGALLI 100ml

Šifra artikla: 3830013770174

Vsebuje 31 eteričnih olj in je narejeno po originalnem starodavnem
švicarskem receptu.

Vsebina: 100 ml

Zaloga: Na zalogi

24,90 €

Podrobnosti

Vsebuje 31 eteričnih olj in je narejeno po originalnem starodavnem
švicarskem receptu.

Naravni rastlinski oljni koncentrat, pridobljen iz listov, semen, cvetov in sadežev, po starodavnem švicarskem receptu.

Olje 31 ne vsebuje alkohola in topil.

IZDELEK JE KONCENTRAT, ZATO GA UPORABLJAJTE PO KAPLJICAH IN GA VEDNO RAZREDČITE. NI PRIMERNO ZA DOJENČKE IN OTROKE DO TREH LET. NI PRIMERNO ZA NOSEČNICE IN DOJEČE MATERE. HRANITE DOBRO ZAPRTO IZVEN DOSEGA OTROK!

Stekleničke ne odlagajte v okolju.

Vsebina: 100 ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

INGREDIENTS: Mentha Piperita herb oil, Eucalyptus Globulus leaf oil, Illicium verum fruit/seed oil, Citrus Sinensis peel oil expressed, Citrus Limon fruit oil, Pinus Sylvestris twig leaf oil, Mentha Spicata herb oil, Mentha arvensis leaf oil, Pinus Mugo Pumilio twig leaf oil, Cymbopogon Winterianus herb oil, Rosmarinus Offcinalis leaf oil, Citrus Nobilis peel oil, Lavandula Hydrida oil, Eugenia Caryophyllus leaf oil, Lavandula Angustifolia herb oil, Anethum Graveolens seed oil, Achillea Millefolium oil, Citrus Aurantium leaf oil, Citrus Aurantifolia peel oil distilled, Cupressus Sempervirens leaf oil, Citrus Grandis peel oil, Citrus Bergamia peel oil expressed, Salvia ofcinalis oil, Artemisia Vulgaris herb oil, Eugenia Caryophyllus bud oil, Myristica Fragrans fruitoil, Piper Nigrum seed oil, Salvia Sclarea ower oil, Laurus Nobilis leaf oil, Carum Carvi fruit oil, Thymus Vulgaris leaf oil

Idealno za masažo pred in po vsakem telesnem naporu. Hladilni učinek za utrujene in preobremenjene noge. Za nego lasišča. Za nego kože po britju. SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. 4-8 kapljic koncentrata razredčite v baznem olju (mandljevo, jojoba,..), v negovalni kremi ali v gelu ter masirajte želena mesta. Pazite na oči. Pri kontaktu z očmi izpirajte z veliko vode. Izogibajte se stiku s sluznico. Ne nanašajte na poškodovano kožo. Izdelka ne uporabljajte, če niste odporni na vse sestavine. Idealno za pregrevanje: v liter vrele vode dodajte 10 kapljic olja in globoko dihajte, z zaprtimi očmi – parna kopel za obraz. Kot dodatek h kopelim: v banjo z vodo dodajte 15-20 kapljic olja in se kopajte 15 minut. Za osvežitev prostora: dodajte nekaj kapljic olja v posodo z vodo na radiatorju, v vlažilec zraka ali v izparilnik z vodo.

IZDELEK JE KONCENTRAT, ZATO GA UPORABLJAJTE PO KAPLJICAH IN GA VEDNO RAZREDČITE. NI PRIMERNO ZA DOJENČKE IN OTROKE DO TREH LET. NI PRIMERNO ZA NOSEČNICE IN DOJEČE MATERE. HRANITE DOBRO ZAPRTO IZVEN DOSEGA OTROK!

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi