Product was successfully added to your shopping cart.
Bergland

Set eteričnih olj ZIMSKO VESELJE Bergland 2+1 GRATIS

Šifra artikla: 3830013770648

Set naravnih eteričnih olj ZIMSKO VESELJE v darilnem pakiranju. Set vsebuje eterična olja 1 x Božič, 1 x Zimski večer in 1 x Pomaranča GRATIS.

Vsebina: 3 x 10 ml

Zaloga: Na zalogi

21,76 €

Podrobnosti

Set naravnih eteričnih olj " Zimsko veselje" Bergland. Vsebuje eterična olja Božič 10 ml, Zimski večer 10 ml in Pomaranča 10 ml, v darilnem pakiranju.

Eterično olje BOŽIČ Bergland je mešanica 100 % naravnih eteričnih olj pomaranče, rožnega lesa, nageljnovih žbic, cimeta in janeža. Kombinacija eteričnih olj v dom prinaša vonj po praznikih in božičnem vzdušju. 

Eterično olje ZIMSKI VEČER Bergland je mešanica 100 % naravnih eteričnih olj pomaranče, cimeta, jelke, janeža in pačulija. Sožitje in harmonija izbranih vonjev daje občutek topline in spominja na zimski večer ob kaminu z lončkom vročega čaja.

Eterično olje POMARANČA Bergland je 100% naravno eterično olje s certifikatom COSMOS NATURAL. Olje pomaranče je zelo priljubljeno zaradi sladkega, sadnega vonja, ki spodbuja, poživlja, motivira, sprošča in preganja tesnobo.

Vsebina: 3 x 10 ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

SET SESTAVLJA:

 1 x olje božič 10 ml, 1 x olje zimski večer 10 ml in 1 x olje pomaranča 10 ml 

Aroma kozmetika za nego telesa. Za masažno olje: v 50 ml mandljevega olja dodajte največ 10 kapljic eteričnega olja, dobro premešajte in uporabite kot masažno olje. 

AROMATERAPIJA v prostoru, v izparilnikih ali difuzorjih: v napolnjeno posodico z vodo dodajte 4 - 8 kapljic eteričnega olja.

Upoštevajte vsa navodila na etiketi.

Vsa eterična olja so koncentrati, pred uporabo jih vedno razredčite po priporočenih navodilih.

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi