Product was successfully added to your shopping cart.

Bergland

Bergland

Podjetje Bergland Pharma je bilo ustanovljeno leta 1981. Družba s sedežem v Heimertingenu, ob vznožju slikovitih gora Allgau, zaposluje danes več kot 60 ljudi in se še vedno širi.

V lastnem razvojnem laboratoriju in v proizvodnih obratih nastajajo različni izdelki naravne kozmetike in široka paleta naravnih eteričnih olj.

»Z vrha narave« je njihov moto. To pomeni, da uporaba vseh pomembnih sestavin bazira na naravnih osnovah in rastlinskih izvlečkih, kjer vse to združujejo s sodobnimi tehnologijami in znanstvenimi metodami, v skladu z načeli dobre proizvodne prakse. In z uporabo načel trajnostnega razvoja.

Paleta izdelkov naravne kozmetike je sodobno naravnana, med sestavinami nikoli niso uporabljene surovine mrtvih živali, mineralna olja, PEG, sintetične dišave ali barvila. Če je le mogoče, izdelki ne vsebujejo konzervansov. Veliko izdelkov ima certifikat za naravno kontrolirano kozmetiko BDIH, v zadnjih letih še nov standard za ekološko in naravno kozmetiko COSMOS NATURAL, vseevropski standard, ki vključuje smernice BDIHBioforumECOCERT & COSMEBIOICEA in Soil Association. Ta standard opredeljuje uporabo surovin iz ekološke pridelave in predelave ter okolju prijazno proizvodnjo. Izdelki so prijazni za ljudi, okolje in živali ter varni za uporabo.

Blagovna znamka Bergland je na slovenskem tržišču prisotna od leta 1994. Ponudba obsega več kot 50 različnih naravnih eteričnih olj in oljnih mešanic za aromaterapijoTeebaum kozmetiko na osnovi čajevca (pri nas je na voljo od leta 1995, saj se proizvajalec Bergland uvršča med pionirje naravne kozmetike s čajevcem), negovalne izdelke za obraz in telo, različna mazila in kreme s širokim spektrom delovanja, naravne dišave za uporabo v savni ter prehranska dopolnila.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5