Product was successfully added to your shopping cart.
Dr. Aypar

Deo sprej z eteričnimi olji limete in citrone DR. AYPAR

Šifra artikla: 4250052230894

Učinkovitveni komplex na naravni bazi, izvlečki iz lipovih cvetov in žajblja, dodatki eteričnih olj limete, citrone, bergamote, pomaranče ter vinski cvet.

PRIMEREN tako za ženske kot za moške.

Vsebina: 125 ml

Zaloga: Na zalogi

10,30 €

Podrobnosti

Deo sprej z eteričnimi olji limete in citrone DR. AYPAR

Učinkovitveni komplex na naravni bazi, izvlečki iz lipovih cvetov in žajblja, dodatki eteričnih olj limete, citrone, bergamote, pomaranče ter vinski cvet.

Ne vsebuje triklosana, antitranspirantov, ne škoduje naravnim bakterijam na koži,ne zavira naravnih funkcij znojnih žlez, ne vsebuje sintetičnih dodatkov in potisnega plina.

PRIMEREN tako za ženske kot za moške.

Vsebina: 125 ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., AQUA, TRIETHYL CITRATE, FARNESOL, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, TILIA CORDATA FLOWER EXTRACT, PARFUM, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.
24-urno delovanje.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi