Product was successfully added to your shopping cart.

BIO eterično olje TROPSKA VERBENA (Litsea Cubeba)

Šifra artikla: 4025121016224

Osvežujoč in pomirjujoč vonj ki krepi koncentracijo.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina:10 ml

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 10,90 €

Akcijska cena: 5,45 €

Podrobnosti

BIO eterično olje TROPSKA VERBENA (Litsea Cubeba)

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Poreklo: Vietnam ali Kitajska

ROK UPORABE: 28.2.2024

Značilnosti: Sprošča in izboljšuje razpoloženje, pomaga proti potrtosti, krepi sposobnost koncentracije in miselne kombinatorike. Uporablja se pri izdelavi kozmetike in parfumov.

 • Botanično ime: Litsea Cubeba
 • Družina Lauraceae - družina lovorjev
 • Karakteristike: deluje osvežujoče, pomirjujoče in uravnotežujoče.
 • Država porekla: Vietnam, Kitajska
 • Pridobivanje: s parno destilacijo

Vsebina: 10 ml

Verbena ali Litsea Cubeba je je majhno drevo z aromatičnimi cvetovi, ki imajo prijeten sadno citrusni vonj. Eterično olje se pridobiva iz cvetov s parno destilacijo. Odlično je za aromaterapijo v prostoru, saj zaradi svojih antiseptičnih lastnosti osveži prostor in skrije neprijetne vonjave. Poleg tega sprošča, izboljšuje razpoloženje, pomaga proti potrtosti ter krepi koncentracijo in zbranost. Pogosto se uporablja v kozmetiki, še posebej pri negi mozoljaste in mastne kože ter v masažnih oljih in raznih mazilih. Dobrodošlo je tudi v parfumski industriji.

Dobro se ujema u naravnimi eteričnimi olji citrone, bergamote, geranije, sivke, rožmarina, ...

 

 

Ingredients: Litsea Cubeba Fruit Oil, Citral*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

*Več o sestavinah:

Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če se zaradi nendzorovanih naravnih razmer, pridela le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

V kozmetične namene. Pred uporabo ga vedno razredčite po priporočenih navodilih. 5 - 8 kapljic v 50ml mandljevega olja za pomirjujočo aromatsko masažo.

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

AROMATERAPIJA v prostoru:

za ustvarjanje dobrega počutja zmešaj 3 kapljice verbene (Litsea Cubeba), 3 kapljice pomaranče in 3 kapljice vanilije ali tonke.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi