Product was successfully added to your shopping cart.

VALENTINOV PAKET

Šifra artikla: valentinovP

... za razvajanje čutov.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 23,70 €

Akcijska cena: 17,78 €

Podrobnosti

VALENTINOV PAKET

za razvajanje v dvoje vsebuje:

 - BIO dišavno kompozicijo FEELLIEBE / Občutite ljubezen BALDINI

Izparilnik za eterična olja iz porcelana z motivom srčka.

BIO dišavna kompozicija OBČUTI LJUBEZEN - Feelliebe na osnovi čistih eteričnih olj in bio alkohola z dodanimi eteričnimi olji ylang ylanga, tonke in pomaranče.

BIO dišavna kompozicija OBČUTI LJUBEZEN ima topel, cvetlični vonj in nosi certifikate BIO, DEMETER in NaTrue.

PORCELAN izparilnik za eterična olja z motivom srca.

Uporaba izparilnkov je najbolj prijeten, enostaven in praktičen način za izhlapevanje eteričnih olj. Izbrano eterično olje nakapljamo v predhodno napolnjeno vrhnjo posodico z vodo, toplotni vir pa so čajne svečke v kovinski posodici.

V zato namenjeno vrhnjo posodico do vrha napolni z vodo, prižgi čajno svečko in v vodo nakapljaj  5 do 8 kapljic BIO dišavne kompozicije OBČUTI LJUBEZEN in si tako ustvari nepozabno valentinovo vzdušje.

Razdalja med čajno svečko in posodico za vodo ne sme biti premala, da se voda z eteričnim oljem ne pregreva.

Izparilnika ne postavljajte neposredno na površino pohištva, vedno uporabite podlago. Prižgane čajne svečke nikoli ne puščajte brez nadzora.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi