Product was successfully added to your shopping cart.
Bergland

Sauna wellness&spa set “SAVNANJE Z UŽITKOM”

Šifra artikla: 4015184760585

Komplet vsebuje visoko kvalitetne pripravke za savne, z naravnimi eteričnimi olji.

Vsebina: 4 x 50 ml

Zaloga: Na zalogi

33,12 €

Podrobnosti

Sauna wellness spa set “SAVNANJE Z UŽITKOM” vsebuje visoko kvalitetne pripravke za savne, z naravnimi eteričnimi olji.

Pripravki se dobro mešajo z vodo, ne vsebujejo alkohola in kemijsko sintetičnih emulgatorjev.

Vrste:

  • Nordijska smreka: aromatična mešanica bora in evkalipta, očisti dihalne poti. 
  • Ledena meta: dinamična nota sveže mete deluje poživljajoče in podarja novo energijo. 
  • Sončna pomaranča: vonj spominja na tople sončne žarke. 
  • Alpska zelišča: izžareva močan in poživljajoč vonj, kot sočni alpski travniki.

Vsebina: 4 x 50 ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

Mešanice nordijska smreka, ledena meta, sončna pomaranča ter alpska zelišča.
10 ml (1 JŽ) koncentrata raztopimo v 1 litru vode. Pri uporabi v domači savni si lahko pripravimo polivek v zajemalki. Koncentrat uporabimo vedno le razredčen v vodi, nikoli nerazredčenega.

PAZIMO: na oči, sluznico in hranimo dobro zaprto pred otroki.

Stavki o nevarnosti:
H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
 

Previdnostni stavki:
P262 Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili.
P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.
P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.
P303 + P361 + P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti /sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi