Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

Negovalno olje TAO BIO SVETLIN 50ml

Šifra artikla: 4025121019683

Hladno stiskano svetlinovo olje za nežno in pomirjujočo nego pri občutljivi koži in težavah s kožo.

Vsebina: 50 ml

Zaloga: Na zalogi

13,30 €

Podrobnosti

Negovalno olje TAO BIO ŠENTJANŽ 50ml.

Naravno negovalno olje svetlina pridobivajo iz semen (Oenothera biennis) z nežnim hladnim stiskanjem. Svetlinovo olje vsebuje gama linolensko kislino in je namenjeno za posebno nego kože. Priporoča se mladim in starejšim za nežno in pomirjujočo nego pri občutljivi koži in težavah s kožo.

Certifikati: BIO, NaTrue

Botanično ime: Oenothera biennis
Družina: Onagraceae
Država porekla: Kitajska
Način ekstrakcije: Hladno stiskanje

Vsebina: 50 ml

 INGREDIENTS: Oenothera Biennis Oil

Negovalno olje za vsakodnevno uporabo. Hraniti na hladnem in suhem mestu, zaščititi pred sončno svetlobo.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi