Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

Negovalno olje TAO BIO ARGAN 50ml

Šifra artikla: 4025121043831

Pridobljeno s hladnim stiskanjem sadežev, visoka vsebnost nenasičenih maščobnih kislin in antioksidantov. Kožo neguje in jo varuje pred vplivi iz okolja

Vsebina: 50 ml

Zaloga: Na zalogi

13,30 €

Podrobnosti

Negovalno olje TAO BIO ARGAN 50ml.

Organsko pridelano arganovo olje pridobljeno s hladnim stiskanjem iz dragocenih plodov arganovega drevesa iz Maroka. Zaradi zelo visoke vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin in naravnih antioksidantov, je negovalno arganovo olje zelo cenjeno, saj kožo izdatno oskrbi, varuje in zaščiti pred škodljivimi vplivi okolja.

Certifikati: BIO, NaTrue

Botanično ime: Argania spinosa
Družina: Sapotaceae
Država izvora: Marokko
Način ekstrakcije: Hladno stiskanje

Vsebina: 50 ml

 INGREDIENTS: Argania Spinosa Oil

Za vsakodnevno nego in masažo obraza in telesa. Hraniti na hladnem in suhem ter zaščititi pred UV žarki.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi