Product was successfully added to your shopping cart.
MON

Maska z zeleno glino in aloe vero 300ml

Šifra artikla: 8435064512572

Maska za obraz in telo za čiščenje in remineralizacijo kože.

Vsebina: 300ml

Zaloga: Na zalogi

Cena: 20,90 €

Akcijska cena: 10,45 €

Podrobnosti

Maska z zeleno glino in aloe vero 300ml

Zelena glina je v uporabi že vse od antičnih časov predvsem zaradi svoje sposobnosti vpijanja in regeneracije. V kombinaciji z Aloe Vero, je učinek zelene gline še boljši, saj kožo globinsko očisti in jo obnovi. Maska je primerna za samostojno uporabo ali za mešanje z ustreznimi naravnimi eteričnimi olji.

Za čiščenje in remineralizacijo kože. Primerno za maske in obloge.

Vsebina: 300ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

                                                                                                                       

Aloe vera – se že tradicionalno uporablja v naravni medicini kot pomoč pri celjenju ran in opeklin ter za hitro regeneracijo kože. Uporablja se neposredno na koži ali kot sestavina v kozmetiki.

Zelena glina - Glina zelena barve izboljšuje prekrvavitev in regeneracijo kože. Od vseh obarvanih glin ima največjo sposobnost absorbiranja. Učinkovita je pri absorbiranju strupov iz kože. Zelo pogosto je uporabljena v terapevtske namene. Uporabljamo jo za obrazne maske, saj odstranjuje nečistoče (čisti kožo) in pomaga k uravnoteženi proizvodnji kožnega sloja. Priporočljiva je za nego aknaste, problematične in mastne kože.

Ingredients: Aqua, Montmorillonite, Illite, Glycerin, Pentylene Glycol, Calcite, Kaolin, Quartz, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ribes Nigrum Fruit, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.

.

Uporaba: Nanašamo neposredno na kožo, počakamo da se posuši in odstranimo z vodo. Uporaba na obrazu: 5-10 min. Za telo: 15-30min.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi