Product was successfully added to your shopping cart.
MON

Maska z zeleno glino in aloe vero 300ml

Šifra artikla: 8435064512572

Maska za obraz in telo za čiščenje in remineralizacijo kože.

Vsebina: 300ml

Zaloga: Na zalogi

20,90 €

Podrobnosti

Maska z zeleno glino in aloe vero 300ml

Zelena glina je v uporabi že vse od antičnih časov predvsem zaradi svoje sposobnosti vpijanja in regeneracije. V kombinaciji z Aloe Vero, je učinek zelene gline še boljši, saj kožo globinsko očisti in jo obnovi. Maska je primerna za samostojno uporabo ali za mešanje z ustreznimi naravnimi eteričnimi olji.

Za čiščenje in remineralizacijo kože. Primerno za maske in obloge.

Vsebina: 300ml

                                                                                                                       

Aloe vera – se že tradicionalno uporablja v naravni medicini kot pomoč pri celjenju ran in opeklin ter za hitro regeneracijo kože. Sok Aloe vere ima zdravilne, analgetične, antibiotične in protivnetne lastnosti. Uporablja se neposredno na koži ali kot sestavina v kozmetiki.

Ingredients: Aqua, Montmorillonite, Illite, Glycerin, Pentylene Glycol, Calcite, Kaolin, Quartz, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ribes Nigrum Fruit, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.

.

Uporaba: Nanašamo neposredno na kožo, počakamo da se posuši in odstranimo z vodo. Uporaba na obrazu: 5-10 min. Za telo: 15-30min.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi