Product was successfully added to your shopping cart.
Speick

Krema za britje SPEICK MEN ACTIVE

Šifra artikla: 4009800003903

Odlična sestava sprošča kožo in omogoča odlično britje. Vsebuje tudi bio izvleček rogoza in špajke.

Dermatološko in alergološko preizkušeno.

Vsebina: 75 ml

Zaloga: Na zalogi

7,10 €

Podrobnosti

Odlična sestava sprošča kožo in omogoča odlično britje. Vsebuje tudi bio izvleček rogoza in špajke.

Uporaba: obraz in brivski čopič navlažimo, kremo natančno nanesemo na določene predele in jo zapenimo s čopičem. Pri T>30 st C je krema trda. Po hitri ohladitvi za kratek čas pridobi zopet mehkobo, a ne izgubi na kvaliteti. 

Ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil, parabenov, silikonov in mineralnih olj.

Dermatološko in alergološko preizkušeno.

Ustreza smernicam naravne kontrolirane kozmetike COSMOS NATURAL.

Vsebina: 75 ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

INGREDIENTS: Aqua, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Potassium Cocoate , Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Palmitate, Sodium Cocoate, Potassium Myristate, Cetyl Palmitate, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Linoleic Acid, Linolenic Acid , Valeriana Celtica Extract, Poria Cocos Extract, Phragmites Kharka Extract, Parfum, Potassium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Silicate, Sodium Thiosulfate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi