Product was successfully added to your shopping cart.
Aromatrip

Izparilnik + BIO eterično olje ROŽMARIN in LIMONA

Šifra artikla: BF-PAKET-18

BLACK FRIDAY paketek: Izparilnik za eterična olja iz bambusa, BIO eterično olje ROŽMARIN (15 ml) in BIO eterično olje LIMONA (15 ml)

Zaloga: Na zalogi

49,48 €

Podrobnosti

Izparilnik za eterična olja iz bambusa Aromatrip®

Izparilnik za eterična olja iz bambusovega lesa s keramičnima posodicama za vodo in svečko.

Zaradi lepe oblike izparilnik služi tudi kot dekoracija, zato ga lahko postavimo kamorkoli, tako doma v dnevni sobi, kot tudi v delovni prostor.  

Uporaba izparilnkov je najbolj prijeten, enostaven in praktičen način za izhlapevanje eteričnih olj. Toplotni vir so čajne svečke v kovinski posodici, izbrana eterična olja pa  nakapljamo v posodico z vodo.

Razdalja med čajno svečko in posodico za vodo ne sme biti premala, da se voda z eteričnim oljem ne pregreva.

V zato namenjeno vrhnjo posodico do vrha napolnite z vodo, prižgite čajno svečko in v vodo nakapljajte 5 do 8 kapljic eteričnega olja. V nekaj urah dišave počasi izhlapijo.

Kombinacija izbranega izparilnika in eteričnega olja, ki najbolj ustreza vašemu počutju in okusu bo pričarala nezamenljivo vzdušje v vašem domu.

S keramično posodico in posodico za svečko.

Dimenzije (d x š x v): 12x10x14 cm.

Vsebina: 1kom

- - - - -

ROŽMARIN – BIO eterično olje 15 ml Aromatrip®

Primerno za uživanje – BIO arome.

Rožmarin ima topel zeliščni vonj ki poživlja, krepi in bistri um. V domačih lekarnah je slovel kot zelišče ki izboljšuje spomin. Pogosto ga najdemo tudi v izdelkih proti prhljaju in

v anticelulitnih izdelkih. AROMATRIP ekološko olje rožmarina je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterpiji, v kulinariki ali v kozmetiki.

Izparilnik za eterična olja iz bambusa

Material: keramika, bambus

- - - - -

LIMONA – BIO eterično olje 15 ml

Citrus limon

- - - - -

ROŽMARIN – BIO eterično olje 15 ml

Rosmarinus officinalis

Izparilnik za eterična olja iz bambusa

Aromaterapija v prostoru. V posodico natočimo vodo, dodamo 5-8 kapljic izbranega eteričnega olja. Ko se voda segreva, se po prostoru širi prijeten vonj izbranega eteričnega olja.

Izparilnik za eterična olja iz bambusa

Izparilnika ne postavljajte neposredno na površino pohištva, vedno uporabite podlago. Prižgane čajne svečke nikoli ne puščajte brez nadzora.

- - - - -

LIMONA – BIO eterično olje 15 ml

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo. Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

 

Navodila za uporabo eteričnega olja limone:

Za uporabo v kulinariki: razredčiti v razmerju 1 : 1000 (1 g arome na 1kg osnove).

 • v 200 ml čaja dodajte eno čajno žličko medu z eno kapljico arome in dobro premešajte.

 • V 100 ml olivnega olja dodajte 2 kapljici arome , dobro premešajte in eno čajno žličko te mešanice dodajte k jedi (solata, ribje jedi).

 • Pri peki slaščic lahko namesto nastrgane limonine lupine dodate 5-6 kapljic arome v 500 do 1000 g mase testa, najbolje primešati k sladkorju ali agavinem sirupu, dobro premešate in nato specite v pečici.

Uporabljajte zmerno! 

Za uporabo v kozmetiki:

v 100 ml osnovnega olja (npr. mandljevo) dodajte 5 – 6 kapljic eteričnega olja, premešajte in uporabite za masažo telesa. Opozorilo: pripravkov z oljem limone nikoli ne uporabljajte na soncu (šibka fototoksičnost).

Aromaterapija v prostoru:

v izparilnik z vodo dodajte 5 – 6 kapljic eteričnega olja. Olje limone čisti, zbistri in poveča koncentracijo. Da bi ustvarili delovno vzdušje, lahko olje limone zmešamo s poprovo meto ali rožmarinom.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

- - - - -

ROŽMARIN – BIO eterično olje 15 ml

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje,

smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo.

Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za masotesta od

0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome. 

 

Navodila za uporabo eteričnega olja rožmarina:

Rožmarinovo olje ni primerno za nosečnice, ljudi z visokim krvnim tlakom in epileptike. Ni primerno za otroke, mlajše od 6-ih let.

Za uporabo v kulinariki: razredčiti v razmerju 1 : 1000 (1 g arome na 1kg osnove).

 • V 100 ml olivnega olja dodajte 2 kapljici arome, dobro premešajte in eno čajno žličko te mešanice dodajte k jedi (solata, zelenjava, ribje jedi ali uporabite pri peki kruha).

 • Namaz: v 200 g skute zmešajte  eno jedilno žlico olivnega olja z eno kapljico rožmarina. Začinite s svežimi zelišči po okusu.

Uporabljajte zmerno! 

Za uporabo v kozmetiki:

v 100 ml osnovnega olja, na primer mandlevo olje, dodajte 5 – 6 kapljic eteričnega olja, premešajte in uporabite za masažo telesa/mišic. Ljudem, ki imajo občutljivo kožo, se uporaba ne priporoča, saj sestavini 1,8-cineol in limonen lahko povzročita draženje kože.

Aromaterapija v prostoru:

v izparilnik z vodo ali v difuzor dodajte 5 – 6 kapljic eteričnega olja.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok!

Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi