Product was successfully added to your shopping cart.
Dr. Aypar

Himalajska sol FINO MLETA DR. AYPAR 900g

Šifra artikla: 4250052232058

Sol je prečiščena in ročno obdelana po tradicionalnih postopkih ter sušena na soncu. Ker ni industrijsko predelana, so v njej ohranjeni vsi minerali in elementi v sledovih, ki jih naš organizem potrebuje.

Sol ni dodatno jodirana.

Ne vsebuje barvil in dodatkov.

Vsebina: 900 g

Zaloga: Na zalogi

8,40 €

Sestava: himalajska mleta kristalna sol 100%.
Vsebnost natrija (Na): 400 g /kg.
1 JŽ (jedilna žlica) soli vsebuje 12,8 g Na (512% RDA*).
Vsebnost jodida: do 0,1 mg/kg soli. Sol ni dodatno jodirana.

*RDA priporočen dnevni vnos

Himalajsko mleto kristalno sol uporabljamo kot prehransko dopolnilo za dopolnitev običajne prehrane in za zadovoljevanje potreb po natriju.

PRIPOROČILO ZA UŽIVANJE:

Priporočena dnevna količina za uživanje: do 1 jedilna žlica soli (cca 30 g).

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi