Product was successfully added to your shopping cart.
Vegavero

Female Balance - kompleks za ženske 180 kapsul VEGANSKO

Šifra artikla: 4260557420638

Prehransko dopolnilo v kapsulah - 100 % veganski kompleks za pomoč pri ravnovesju, z izvlečki navadne konopljike, plahtice, rdeče make, Actrisave®, vitamini B in minerali.

Vsebina: 180 Kapsul / 98,46 g

Zaloga: Na zalogi

Cena: 27,90 €

Akcijska cena: 23,72 €

Podrobnosti

Female Balance kompleks za ženske - 180 kapsul VEGANSKO

100 % veganski kompleks za pomoč pri ravnovesju

 Prehransko dopolnilo v kapsulah z izvlečki navadne konopljike, plahtice, rdeče make, Actrisave®, vitamini B in minerali; železom, magnezijem, selenom in cinkom.

 NARAVNA PODPORA za ženske

Mnoge ženske trpijo zaradi menstrualnih težav in motenj, ki se lahko kažejo v obliki aken, močnih menstrualnih bolečin in drugih hormonskih simptomov, kot je PMS. Nekatere težave se pogosto pojavijo po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet. Študije so pokazale, da je uporaba tablet pogosto povezana s pomanjkanjem nekaterih vitaminov in mineralov, in sicer B6, B12, B2, B9, pa tudi cinka, magnezija, selena in železa, ki so ključnega pomena za delovanje hormonov, vzdrževanje kože in las. Zato smo le-te dodali v Vegavero Female Balance kompleks za ženske.

Mikrohranila so dopolnjena z visokokakovostnimi rastlinskimi izvlečki: izvleček navadne konopljike (Vitex Agnus Castus 4: 1), patentiran kompleks Actrisave® - kombinacija črnega riža in cvetov kaktusa (Opuntia), izvleček plahtice (4: 1) in izvleček rdeče make ( 10: 1). Vsaka od teh komponent ima posebne lastnosti, ki so bile že raziskane v številnih študijah. 

ZAKAJ IZBRATI VEGAVERO Female Balance kompleks za ženske?

ker je 100% vegansko - brez želatine ali drugih živalskih sestavin.

je kompleks z visoko vsebnostjo vitamina B, železa, magnezija, selena in cinka iz rastlinskih izvlečkov.

Z naravnimi in visoko kakovostnimi blagovnimi znamkami surovin.

Užijemo lahko do 3 kapsule na dan, najbolje med obrokom, z zadostno količino vode.

Ne vsebuje GSO (gensko spremenjenih organizmov) in MG- stearata.

Je laboratorijsko preizkušen (mikrobiologija, težke kovine, aluminij, vsebnost mineralov).

Izdelan v skladu s standardi ISO 9001, HACCP, GMP.

POMEN ŽELEZA, VITAMINOV B kopmleksa, MAGNEZIJA, CINKA IN SELENA

- Železo, vitamini B2, B6, B9 in B12 prispevajo k nastanku rdečih krvnih celic in zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

- Vitamin B6 pomaga uravnavati hormonsko aktivnost.

- Magnezij, cink in selen pomagajo vzdrževati normalne lase. Cink pomaga tudi pri vzdrževanju normalne kože.

 

ALI VEŠ ...

- koren mace, navadna konopljika in plahtica so rastline z dolgo tradicijo, kot zeliščna zdravila za različne ženske bolezni?

- povprečna izguba krvi v določenem obdobju menstruacije je lahko celo med 60-80 ml?

Proizvedeno v Nemčiji.

Shranjevanje

Po odprtju izdelek hranite dobro zaprt v hladnem in suhem prostoru.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vsebina: 180 Kapsul / 98,46 g

Sestavine: magnezijev hidroksid, izvleček plahtice (Alchemilla vulgaris) 4:1, ovojnica kapsule (Hydroxypropylmethyl celuloza, mešanica izvlečka iz črnega riža (Oryza sativa) in cvetov kaktusa (Opuntia ficus indica), železov glukonat, izvleček iz korena rdeče make 10:1 (Lepidium meyenii), cinkov citrat, natrijev selenit, izvleček navadne konopljike (Vitex agnus-castus) 4:1, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), riboflavin (Vitamin B2), pteroilmonoglutaminska kislina (Vitamin B9), metillkobalamin (Vitamin B12).

 

Sestavine

V treh kapsulah

*PDV

Izvleček navadne konopljike (Vitex Agnus Castus)

10 mg

-

Izvleček plahtice

400 mg

-

Izvleček iz mešanice črnega riža in cvetov kaktusa (Opuntia)

250 mg

-

Izvleček rdeče make

30 mg

-

železo

7 mg

50 %

magnezij

178 mg

47,5 %

selen

55 mg

100 %

cink

7,5 mg

75 %

Vitamin B2

2 mg

143 %

Vitamin B6

7 mg

500 %

Vitamin B12

5 mg

200 %

Folna kislina

300 mg

150 %

*PDV: priporočen dnevni vnos

Priporočena dnevna količina za uživanje: do 3 kapsule na dan, ob obroku, z zadostno količino vode.

Vsebina: 180 kapsul a 545 mg (98,46 g)

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem, hladnem in suhem prostoru.

Priporočena dnevna količina za uživanje: do 3 kapsule na dan, ob obroku, z zadostno količino vode.

Vsebina: 180 kapsul a 545 mg (98,46 g)

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem, hladnem in suhem prostoru.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi