Product was successfully added to your shopping cart.
  • Eau de Cologne SPEICK NATURAL Eau de Cologne SPEICK NATURAL
  • Eau de Cologne SPEICK NATURAL pakiranje Eau de Cologne SPEICK NATURAL pakiranje
Speick

Eau de Cologne SPEICK NATURAL

Šifra artikla: 400980001367

Harmonizirajoča svežina, unisex klasična dišava, osveži in poživi čute.

Dermatološko alergološko testirano.

Vsebina: 100 ml

Zaloga: Na zalogi

12,52 €

Podrobnosti

Eau de Cologne SPEICK NATURAL - harmonizirajoča svežina, unisex klasična dišava, osveži in poživi čute.

Vsebuje tudi izvleček biološke špajke.

Vonj je izpopolnjen s pomarančo, bergamotko in sivko.

Ne vsebuje barvil in konzervansov.

Ne vsebuje mineralnih olj.

Dermatološko alergološko testirano.

Vsebina: 100 ml

INGREDIENTS: Alcohol. Aqua, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Oil, Limonene, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Valeriana Celtica Extract , Citral, Geraniol, Linalool

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi