Product was successfully added to your shopping cart.
Speick

Deo v stiku SPEICK PURE 40ml

Šifra artikla: 4009800002005

Za učinkovito, dolgotrajno svežino - 100% brez aluminijevih soli, parfuma in alkohola.

99,8% naravnih sestavin, še posebej primeren za občutljivo kožo.

Vsebina: 40ml

Zaloga: Na zalogi

7,70 €

Podrobnosti

Deo v stiku Speick Pure

Za učinkovito, dolgotrajno svežino - 100% brez aluminijevih soli, dišav in alkohola.

Primeren za občutljivo kožo, 99,8% naravnih sestavin.

Nov izdelek Deo v Stiku Speick pure je 100% brez aluminijevih soli, parfumov in alkohola. Učinkovito, aktivno dezodorantno načelo z dolgotrajnim učinkom. Veže in nevtralizira že razvite vonjave in preprečuje njihov nastanek. Še posebej primeren za občutljivo kožo.

Lastnosti:

 • Ne vsebuje aluminijevih soli
 • Ne vsebuje sintetičnih dišav, barv in konzervansov
 • Brez silikonov, parabenov in mineralnih olj
 • Brez glutena in laktoze
 • Vegansko
 • Dermatološko in alergološko testiran
 • S harmoniziranim izvlečkom visoko-rasle alpske špajke. 
100% PURE - 100% učinek Speick PURE je nov izdelek v liniji naravne kozmetike za nego zelo občutljive kože. Dnevno prhanje in kopanje, redno britje ali voskanje so za našo
kožo vedno bolj zahtevne. Pogosto lastni zaščitni mehanizmi telesa ne zadostujejo več za zaščito kože pred zunanjimi vplivi.

Vsebina: 40 ml 

Ingredients:Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, Octyldodecanol, Sorbitan Caprylate, Zinc Ricinoleate, Valeriana Celtica Extract, Poria Cocos Extract, Phragmites Kharka Extract, Salvia Triloba Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propanedio

Primerno za vsakodnevno uporabo tudi za občutljivo kožo.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi