Product was successfully added to your shopping cart.

BIO prišlo "MIRNO SPI" in eterično olje SIVKA

Šifra artikla: BF-PAKET-14

BLACK FRIDAY paketek: BIO AROMA pršilo za blazino "MIRNO SPI" (50 ml) in SIVKA – BIO eterično olje (15 ml).

Zaloga: Na zalogi

28,24 €

Podrobnosti

BIO AROMA pršilo za blazino "MIRNO SPI"

En sam dotik pršila MIRNO SPI je dovolj, da tvoja blazina postane nežno dišeč oblak za dober in miren spanec. BIO AROMA pršilo MIRNO SPI je izdelano le iz  blagih ekoloških sestavin, zato ga popolnoma brez skrbi, lahko nanašamo tudi direktno na kožo, še posebej  za pomoč pri sprostitvi, kot na primer pri napetosti v vratu.

BIO aroma pršilo MIRNO SPI sestavlja cvetna voda grenke pomaranče, hidrolat hamamelisa in kombinacija ekoloških esenc ter eteričnih olj ki sproščajo razpoloženje in zapeljejo v prijeten spanec.

Za aktivacijo dišave je dovolj že, če svojo blazino popršiš le 1x do 2x in popeljala te bo v miren in trden spanec na popolnoma naraven način.

Certifikat: BIO, NaTrue. 

Vsebina: 50ml

- - - - -

SIVKA – BIO eterično olje Aromatrip®

Primerno za uživanje – BIO arome.

Eterično olje sivke je eno izmed najbolj vsestranskih eteričnih olj, zaradi izredno širokega spektra terapevtskih lastnosti, se eterično olje sivke uporablja že stoletja. AROMATRIP ekološko olje prave sivke je primerno za uporabo v fitoterapiji, aromaterpiji, v kulinariki ali v kozmetiki.

BIO AROMA pršilo za blazino "MIRNO SPI" 50 ml

Ingredients: Alcohol denat., Citrus Aurantium Amara Flower Water, Glycerin, Parfum**, Hamamelis Virginiana Water, Limonene*, Benzyl Benzoate, Citral*, Citronellol*, Coumarin*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*.

Več o sestavinah:

* Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

** Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če zaradi nendzorovanih naravniih razmer,  pridelamo le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

- - - - -

SIVKA – BIO eterično olje 15 ml Aromatrip®

Lavandula angustifolia

BIO AROMA pršilo za blazino "MIRNO SPI" 50 ml

Uporaba: za aktivacijo dišave je dovolj, če svojo blazino popršiš le 1x do 2x.

- - - - -

SIVKA – BIO eterično olje Aromatrip®

Splošna navodila za pravilno uporabo arom:

Bio arom nikoli ne dodajamo neposredno v jedi in napitke. Vedno jih najprej razredčimo v izbranem mediju. Kot medij lahko uporabimo npr.: sirup agave, med, olivno olje, smetano, skuto, mandljevo olje, …. Eterična olja vedno uporabljamo pazljivo in po kapljicah – 1-2 kapljici v ustrezni medij, da ne predoziramo. Arome primešamo vedno na koncu, preden dokončamo jed ali testo. Pri peki v pečici se majhen del arome, zaradi vročine, izgubi, zato v receptih za maso testa od 0,5 do 1 kg dodajte 5 – 6 kapljic arome.

OPOZORILO:

Vsa eterična olja in arome so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite v temnem, na hladnem in dobro zaprte! Hranite jih izven dosega otrok! Pazite na oči in sluznico! Nosečnicam se odsvetuje uporaba arom, v vse namene. Pred morebitno uporabo naj se posvetujejo s svojim zdravnikom.

BIO AROMA pršilo za blazino "MIRNO SPI" 50 ml

Pred uporabo preberite etiketo in upoštevajte vsa navodila. 

Opozorilna beseda: Nevarno.

V skladu z Uredbo ES 1272/2008 (CLP).
Oznaka nevarnih komponent na etiketi:
(R)-p-Mentha-1,8-dien
Linalool
Linalylacetat
Stavki o nevarnosti:
H225 Vnetljiv aerosol.
H315 Povzroča draženje kože.
H319 Povzroča hudo draženje oči.
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki,
Previdnostni stavki
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko//zaščito za oči/zaščito za obraz.
P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI:previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite
kontaktne leče če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P333+P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Odstraniti vsebino/posodo…

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi