Product was successfully added to your shopping cart.
Speick

BIO milo Melos (3 + 1 GRATIS)

Šifra artikla: BIOmelos3+1

Akcija BIO mil Speick Melos (Oliva, Med, Pinjeno mleko + Oliva GRATIS).
Naročiš 3kom + 1kom GRATIS!

Zaloga: Na zalogi

Cena: 14,40 €

Akcijska cena: 10,80 €

Podrobnosti

Akcija BIO mil Speick Melos (Oliva, Med, Pinjeno mleko + Oliva GRATIS). Naročiš 3kom + 1kom GRATIS!

BIO milo Melos OLIVA

Milo Melos BIO OLIVA je izdelano iz čistih rastlinskih olj za blago, vlažilno, dišečo nego med tuširanjem, ki je še posebej nežna do kože. Melos organsko milo proizvaja fino, kremno peno tudi v hladni ali mlačni vodi. Z vlažilno voščeno kremo, zeliščnimi dodatki in dišečo mešanico čistih eteričnih olj.

Vsebina: 100g

_____

BIO milo Melos MED

Milo Melos BIO MED je izdelano iz čistih rastlinskih olj za blago, vlažilno, dišečo nego med tuširanjem, ki je še posebej nežna do kože. Melos organsko milo proizvaja fino, kremno peno tudi v hladni ali mlačni vodi. Z vlažilno voščeno kremo, zeliščnimi dodatki in dišečo mešanico čistih eteričnih olj.

Vsebina: 100g

_____

BIO milo Melos PINJENO MLEKO

Milo Melos BIO PINJENO MLEKO je izdelano iz čistih rastlinskih olj za blago, vlažilno, dišečo nego med tuširanjem, ki je še posebej nežna do kože. Melos organsko milo proizvaja fino, kremno peno tudi v hladni ali mlačni vodi. Z vlažilno voščeno kremo, zeliščnimi dodatki in dišečo mešanico čistih eteričnih olj.

Vsebina: 100g

BIO milo Melos OLIVA

INGREDIENTS: Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Olea Europaea Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, CI 77288, CI 77491, CI 77499, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene

_____

BIO milo Melos MED

INGREDIENTS: Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Mel, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, CI 77492, Citronellol,Geraniol, Limonene, Linalool

_____

BIO milo Melos PINJENO MLEKO

INGREDIENTS: Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Butyris Lac Powder, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Stearate, Potassium Palmitate, Sodium Gluconate, Sodium Chloride, Sodium Thiosulfate, CI 77891, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi