Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO eterično olje LJUBEZEN V ZRAKU / Alles Liebe 5ml

Šifra artikla: 4025121093959

Mešanica čistih ekoloških eteričnih olj z vrtnico, geranijo in vanilijo.

Iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

Cena: 10,90 €

Akcijska cena: 5,45 €

Podrobnosti

BIO eterično olje LJUBEZEN V ZRAKU / Alles Liebe  5ml

ROK UPORABE: 31.8.2024

Mešanica čistih eteričnih olj iz nadzorovane ekološke pridelave, cvetna dišava z ekološkimi eteričnimi olji vrtnice in geranije.

Značilnost vonja: cvetni                                                                                                     

 

 Damaščanska vrtnica - to močno dišečo rastlino najdemo najpogosteje v Bolgariji, pa tudi Turčiji, Maroku, Indiji in Iranu. Raste v obliki grmičkov ima rožnate cvetove in trnje. Eterično olje vrtnice pridobivajo iz svežih cvetov s parno destilacijo. Esenca damaščanska vrtnice je še posebej blagodejna za nego kože, saj ima proti vnetni učinek na razdraženo kožo. Poleg tega vrtnica dviguje razpoloženje, sprošča, kadar se počutimo živčne in žalostne  blagodejno vpliva pri glavobolih ter daje občutek harmonije kadar se počutimo depresivne. Zaradi svojega sensualnega vonja, lahko poskrbi za romantično vzdušje v prostoru. Za eterično olje damaščanske vrtnice je splošno znano, da prinaša občutek veselja in sreče ter ˝urok ljubezni˝, ki se lahko dotakne globin naše duše in srca. Prebuja naše čute in nekatere že davno pozabljene občutke.     

                                                                                                                         

 Vanilija - je rastlina s svetlimi skoraj belimi cvetovi, ki izvira iz Srednje in Južne Amerike, danes pa večino vanilije pridelajo na območju Madagaskarja, Komorosa in Reuniona. Rastlina je orhideja in ovijalka in se v naravnem okolju vzpenja ob najbližjem drevesu, oprašujejo pa jo kolibriji. Specifična in sladka aroma vanilije izhaja iz sestavine vanilin, katero najdemo v semenih znotraj stroka, v posameznem stroku, pa je te sestavine le od 2- 3%. Vendar se značilna aroma vanilije razvije šele s kompleksnim postopkom fermentacije na osnovi pare. Esenco vanilije pridobivamo iz semen v strokih vanilije. Ekološko eterično olje vanilije ima pomirjevalen, uravnotežujoč in evforičen učinek na naše razpoloženje. Pomaga lahko pri težavah z nespečnostjo, uravnoteži, kadar se spopadamo z raznimi frustracijami, poleg tega vonj po vaniliji v nas vzbuja občutek varnosti in sreče. Še ena zanimivost, če se spopadamo s kakšnim odvečnim kilogramom in nas popade želja po sladkem, si lahko že preprosto z vonjanjem vanilije potešimo trenutno željo po sladkem.   

                                                                                                           

Nadzorovana ekološka pridelava.

Vsebina: 5 ml

                                                                                                                       

Ingredients: Parfum**, Limonene*, Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*.

Več o sestavinah:

* Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

** Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če zaradi nendzorovanih naravniih razmer,  pridelamo le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

V kozmetične namene. Pred uporabo ga vedno razredčite po priporočenih navodilih. Zmešajte 8-10 kapljic ekološkega eteričnega olja vilinski vonj v 50 ml ekološkega mandljevega olja za pomirjujočo aromatsko masažo.

AROMATERAPIJA v prostoru:

v difuzor ali izparilnik dodajte nekaj kapljic (od 4-6 kapljic odvisno od velikosti posode z vodo) ekološkega eteričnega olja jubezen je v zraku.  

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi