Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO eterično olje KUL ŠOLA / Masterscent 5ml

Šifra artikla: 40251210904048

Dišava ustvarjena za boljšo koncentracijo in pomoč pri učenju. Mešanica čistih ekoloških eteričnih olj z limono, pomarančo in sivko.

Iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

10,90 €

Podrobnosti

BIO eterično olje KUL ŠOLA / Masterscent 5ml 

Mešanica čistih eteričnih olj iz nadzorovane ekološke pridelave. Kul šola Masterscent® prinaša koncentracijo in moč z limono, pomarančo in sivko iz 100% naravnih eteričnih olj. Preizkušeni vonj vam bo pomagal pri večji koncentraciji in lažjem učenju. Učenje je lahko tako enostavno. 

                                                                                                  

 Pomaranča - rastlina izvira iz Kitajske, dandanes pa jo najdemo povsod po mediteranu. Zraste do 4 m, ima zimzelene liste in bele cvetove. Eterično olje pomaranče pridobivamo iz lupine in ima ogromno blagodejnih občutkov na naše počutje. Sladko saden vonj pomaranče hkrati pomirja in vitalizira, poznano je tudi po tem, da lahko lajša občutek živčnosti in stresa. V prostoru širi občutek topline, ki dviguje in vitalizira razpoloženje, še posebej ko se spopadamo s tesnobo, žalostjo in zaskrbljenostjo. Vonj pomaranče uravnoteži, v katerikoli življenski situaciji, in vzbuja veselje do življenja ter življensko energijo.     

                                                                                                                      

 
SIVKA – izmed vseh eteričnih olj je sivka eno najbolj vsestransko uporabnih zaradi številnih pozitivnih lastnosti in osvežujočega vonja. Cvetovi sivke so modro-vijolične barvo in se združujejo v aromatične popke, ki imajo zelo značilen vonj. V poletnih mesecih rastlina cveti, nabiranje cvetja poteka v juliju in avgustu. Eterično olje prave sivke pridobivamo s parno destilacijo cvetov. Prava sivka z vsemi blagodejnimi učinkovinami, je tista z latinskim nazivom Lavandula Officinalis. Eterično olje sivke pomirja, pomaga pri nespečnosti in stresu. Zmanšuje napetosti in je učinkovito pri depresivnem počutju, odpravlje neprijetne vonjava in odganja mrčes. Dobro se ujema z olji limone,  pomaranče, rožmarina, timijana, ylang ylang-a, palmarose, mandarine...                                                                                                                                                                                   

Nadzorovana ekološka pridelava.

Vsebina: 5 ml

                                                                                                                       

Ingredients: Parfum**, Limonene*, Alcohol, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Coumarin*, Farnesol*, Geraniol*.

Več o sestavinah:

* Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

** Med sestavinami lahko najdemo oznako parfum. Beseda parfum pri teh izdelkih označuje sestavo iz različnih naravnih eteričnih olj, vendar s to oznako, proizvajalec natančno sestavo ohrani kot skrivnost vonja.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če zaradi nendzorovanih naravniih razmer,  pridelamo le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

V kozmetične namene. Pred uporabo ga vedno razredčite po priporočenih navodilih. Zmešajte 8-10 kapljic ekološkega eteričnega olja vilinski vonj v 50 ml ekološkega mandljevega olja za pomirjujočo aromatsko masažo.

AROMATERAPIJA v prostoru:

v difuzor ali izparilnik dodajte nekaj kapljic (od 4-6 kapljic odvisno od velikosti posode z vodo) ekološkega eteričnega olja kul šola.  

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi