Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO eterično olje KORIANDER

Šifra artikla: 4025121077515

Topel in sproščujoč vonj ki krepi in uravnoteži.

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

13,99 €

Podrobnosti

BIO eterično olje KORIANDER

(Coriandrum sativum)

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Poreklo: Madžarska, Rusija (divja področja rasti)

Značilnosti: močan, topel vonj, ki spošča, krepi in izravnava. Dobro se ujema z bergamotko, sandalovino in citrono (limono).

  • Botanično ime: Coriandrum sativum.
  • Družina: Apiaceae.
  • Karakteristike: ima topel, uravnavajoč, sproščujoč in krepilni učinek.
  • Država izvora: Madžarska.
  • Pridobivanje: iz sadežev s parno destilacijo.

Vsebina: 5 ml

Ingredients: Coriandrum Sativum Fruit Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*

*naravna sestavina eteričnega olja.

*Več o sestavinah:

Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

Uporaba: Uporabite le razredčeno.

PRIMER: Za aromatsko masažo telesa dodajte 6 – 8 kapljic eteričnega olja v 50 – 100 ml mandljevega ali jojoba olja.

Pred uporabo eterična olja vedno razredčite. Hranite na hladnem in dobro zaprto. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi