Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO eterično olje EVKALIPT RADIATA (Eucalyptus radiata) 5ml

Šifra artikla: 4025121060364

Blaga aromatično začinjena vonjava, deluje krepilno in osvežujoče. 

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

6,86 €

Podrobnosti

BIO eterično olje EVKALIPT RADIATA (Eucalyptus radiata)

Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Poreklo: Avstralija

Značilnosti: deluje krepilno in osvežujoče, spodbuja sproščanje ter jasne misli in občutek mirnosti.

 • Botanično ime: Eucalyptus radiata
 • Družina Myrtaceae - družina mirtovk
 • Karakteristike: deluje krepilno in osvežujoče.
 • Država porekla: Avstralija ali Južna Afrika
 • Pridobivanje: s parno destilacijo

Vsebina: 5 ml

Naravno eterično olje evkalipt radiata se pridobiva v certificirani ekološki ali Demeter kakovosti iz listov rastline - selektivno in še posebej nežno s parno destilacijo.

Drevesa rastline evkalipt radiata, niso tako visoka kot druga evkaliptusova drevesa, njihova rast se ustavi pri približno 30m, ter imajo male, špičaste lističe. Vonj eteričnega olja evkalipt radiata je bolj blag kot na primer vonj njegovega bolj znanega sorodnika Eucalyptus globulus, zato je bolj primeren za občutljive ljudi, mladostnike in starejše. Evkalipt radiata je ravno tako koristen pri prehladih in kašlju, njegova aroma pa je mehkejša in manj ostra zato eterično olje evkalipta radiata dobro prenašajo tudi bolj občutljive in mlajše osebe. Poleg tega je njegov vonj osvežujoč in pomirjujoč. Eterično olje evkalipta zaradi svojega zeliščnega, svežega vonja z lesnim podtonom in sestave ni najbolj primeren za uporabo v kozmetiki za nego kože in pri izdelavi parfumov. 

Pregled področji uporabe bora v aromaterapiji:
• prehlad,
• kašelj,
• redčenje sluzi,
• osvežitev in čiščenje zraka v prostoru.

Dobro se ujema z naravnimi eteričnimi olji limone in poprove mete.

 

 

Ingredients: Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil, Limonene*, Citral*, Geraniol*, Linalool*.

*Več o sestavinah:

Eterična olja so sestavljena iz velikega števila posameznih komponent. Snovi, kot sta limonene in linalool, so naravni sestavni del eteričnega olja in se nikakor ne dodajajo. A ker spadajo med 26 alergenih dišav, jih je zato potrebno navajati ločeno, saj so nekateri posamezniki alergični na posamezne sestavine.

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če se zaradi nendzorovanih naravnih razmer, pridela le omejeno količino olja Demeter kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v teh redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave.

AROMATERAPIJA v prostoru:

v difuzor ali izparilnik dodajte nekaj kapljic (od 3 do 6 odvisno od velikosti posode z vodo) ekološkega olja evkalipt radiata.  

Izogibajte se stiku z očmi in s sluznico. Hranite dobro zaprto izven dosega otrok. Ne uživajte! Hranite na hladnem. Nosečnicam se odsvetuje uporaba eteričnih olj, v vse namene.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi