Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO dišava za prostor FEELWALD Baldini 100ml

Šifra artikla: 4025121070134

S 100 % naravnimi ekološkimi (in demeter) eteričnimi olji in bio alkoholom.

Vsebina: 100 ml

Zaloga: Na zalogi

Cena: 19,00 €

Akcijska cena: 17,00 €

Podrobnosti

BIO dišava za prostor FEELWALD Baldini.

Vonj: pinija in cipresa. Občutite gozd!

Vsebuje 100 % naravna ekološka (in demeter) eterična olja in bio alkohol. V dekorativni embalaži. Steklenički je dodanih 5 bambusovih paličic.

Certifikat: Demeter, BIO

Vsebina: 100 ml

Paličice (od 3-5) vstavimo v odprto stekleničko, vonj se v prostoru hitro razširi. Steklenička zadostuje za 4-8 tednov.

Pred uporabo preberite etiketo in upoštevajte vsa navodila.
Opozorilna beseda: Nevarno.

  

    

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€.

    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju.

  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino)

  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

10% popust
Ob prijavi na e-novice prejmete kupon za 10% popust

Aktualno v ponudbi