Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO aroma sprej za prostor VESEL BOŽIČ / HAPPY CHRISTMAS 50ml

Šifra artikla: 4025121092556

Osvežilec zraka VESEL BOŽIČ.

Vonj: pomaranča in srebrna jelka.

Vsebina: 50 ml

Zaloga: Na zalogi

Cena: 10,40 €

Akcijska cena: 9,36 €

Podrobnosti

BIO aroma sprej za prostor VESEL BOŽIČ / HAPPY CHRISTMAS

Vsebuje 100 % naravna ekološka eterična olja ter eterična olja in alkohol v demeter kvaliteti (86,5 % demeter kvalitete).

Aroma sprej HAPPY CHRISTMAS z vonjem pomaranče in srebrne jelke za nepozabno praznično vzdušje. Zadostujeta že 2 pritiska na pršilko in prostor se bo v trenutku spremenil v zimsko pravljično deželo.

Certifikat: BIO, DEMETER. 

Vsebina: 50ml

 

Uporaba: popršite po prostoru, zadostuje že 1x do 2x.

Pred uporabo preberite etiketo in upoštevajte vsa navodila.

Opozorilna beseda: Nevarno.

V skladu z Uredbo ES 1272/2008 (CLP).
Oznaka nevarnih komponent na etiketi:
(R)-p-Mentha-1,8-dien
Linalool
Alpha-pinen
Beta-pinen
Cumarin
Eugenol
Isoeugenol

Stavki o nevarnosti:
H225 Vnetljiv aerosol.
H319 Povzroča hudo draženje oči.
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.

Previdnostni stavki
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/ odprtega ognja/vročih površin.- Kajenje prepovedano.
P273 Preprečiti sproščanje v okolje.
P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko//zaščito za oči/zaščito za obraz.
P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vod nekaj minut. Odstranite kontaktne
leče če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P501 Odstraniti vsebino/posodo…

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi