Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BIO aroma sprej za prostor Baldini YOGA vonj 50ml

Šifra artikla: 4015121091955

Osvežilec zraka Joga.

Vonj: grenivka in sandalovina.

Vsebina: 50 ml

Zaloga: Na zalogi

11,90 €

Podrobnosti

BIO aroma sprej za prostor Baldini YOGA vonj

Vsebuje 100 % naravna ekološka eterična olja ter eterična olja in alkohol v demeter kvaliteti (90,0 % demeter kvalitete).

Aroma sprej za navdihujoče vzdušje. Aroma sprej YOGA vonj, bo navdihnil, tako na urah joge, kot tudi doma ali na delovnem mestu.

YOGA VONJ prinaša več jasnosti z grenivko, pačulijem in sandalovino.

Certifikat: BIO, DEMETER. 

Vsebina: 50ml

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

Uporaba: popršite po prostoru, zadostuje že 1x do 2x.

Opozorilna beseda: Nevarno

Vsebuje (R)-p-mentha-1,8-dien (limonen), alfa -pinen, beta-pinen, citral, geranilacetat, linalool in farnesol.

Pred uporabo preberite in upoštevajte navodila na etiketi.

Elementi označevanja v skladu z Uredbo ES štev. 1272/2008 

Stavki o nevarnosti:
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože.
 
Previdnostni stavki:
          P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
          P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
          P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko//zaščito za oči/zaščito za obraz.
          P302+P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.
          P501 Odstraniti vsebino/posodo…
 

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi