Product was successfully added to your shopping cart.

Aroma olje Baldini Kakav + Termofor (srce) s pliš prevleko + šalčka Love it

Šifra artikla: BlackFriday20-19

BLACK FRIDAY

paket izdelkov za razvajanje: naravna aroma kakav, termofor s pliš prevleko SRCE in keramična šalčka Love it.

Zaloga: Na zalogi

Cena: 34,09 €

Akcijska cena: 29,19 €

Podrobnosti

BLACK FRIDAY

paket izdelkov za razvajanje: naravna aroma kakav, termofor s pliš prevleko SRCE in keramična šalčka Love it.

- 1 x Aroma olje BALDINI KAKAO BIO 5ml

- 1 x Termofor s pliš prevleko SRCE 2l

- 1 x keramična šalčka Love it

- - - - -

Aroma olje BALDINI KAKAO BIO 5ml

Naravno aroma olje KAKAO - KAKAV iz nadzorovane ekološke pridelave, DE OKO -013.

Čokolade se pogosto poslužujemo kot tolažbo za frustracije in žalost in zato imamo dober razlog, saj se endorfini (snovi, ki zagotavljajo dobro počutje in sprostitev) ob uživanju kakava sproščajo v našem telesu. Že ob misli na čokolado, se nam pocedijo sline in vonj kakava lahko pomaga pri boljšem, bolj sproščenem počutju - popolnoma brez kalorij! Blaga aroma je zelo vsestranska in primerna za sladice, pecivo in tople napitke. Aroma olje Baldini KAKAO podpira aromo čokolade in zagotavlja, da bodo sladke dobrote preprosto neustavljive. Zelo dobro se ujema z vrtnico, vanilijo, cimetom, mandarino, pomarančo in tonko.

 • Botanično ime: Cocoa theobroma.
 • Družina: Malvaceae - družina slezov.
 • Karakteristike: Rahlo sproščujoč, tolažeč topel vonj za prijetno počutje.
 • Država izvora: Peru.
 • Pridobivanje: z ekstrakcijo, alkoholni izvleček iz kakavovih zrn.

Vsebina: 5ml

- - - - -

Termofor s pliš prevleko SRCE 2l

Za sprostitev in dobro počutje. Primeren je za blaženje bolečin, priporoča se pri toplotni terapiji, naprimer pri motnjah prekrvavitve, za sproščanje napetosti mišic, pri menstruacijskih težavah, ...

Oblečen je v snemljivo pralno prevleko iz pliša in ima prostornino 2l.

- - - -

Keramična šalčka Love it

Aroma olje BALDINI KAKAO BIO 5ml

Cocoa theobroma

- - - - -

Termofor s pliš prevleko SRCE 2l

Prevleka: 100% poliester

- - - - -

Keramična šalčka Love it

Material: keramika

Aroma olje BALDINI KAKAO BIO 5ml

Za začinjanje in aromatiziranje hrane, napitkov.Za aromaterapijo, v kozmetiki.

Pomembno opozorilo: 100 % naravna aromatična olja iz čistih eteričnih olj so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico.

O tem, kako naravne arome uporabiti v praksi, so pri projektu zazdravje.net pripravili kratko video vsebino:

- - - - -

Termofor s pliš prevleko SRCE 2l

Ne uporabljajte vrele vode. Vroča voda iz pipe lahko povzroči opekline. Termofora ne prenapolnite, ker lahko poči. Napolni se do največ 2/3 in pri tem se drži termofor pokonci za vrat, da preprečite brizganje vode iz termofora. Previdno izpustite zrak, nato trdno privijte zamašek in preverite ali tesni. Na koncu se prepričajte, ali je lijak za polnjenje prazen. Termofora ne izpostavljajte vročim, koničastim ali ostrim površinam, olju, maščobi in sončni svetlobi, ter nanj ne polagajte nikakršnih predmetov. Pod nobenim pogojem ga ne uporabljajte kot blazino in se nanj ne usedajte. Po uporabi ga popolnoma izpraznite in ga hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

BLACK FRIDAY popusti do 50%
Želiš prejemati e-novice? >

Aktualno v ponudbi