Product was successfully added to your shopping cart.
Taoasis

BALDINI negovalno olje ŠENTJANŽEVKA BIO 50ml

Šifra artikla: 4025121083851

Pripravljeno z maceracijo cvetov šentjanža v oljčnem olju.

Kožo obnavlja in zaradi deluje astrigentno. Zaradi svetlobne občutljivotsti, se moramo takoj po nanosu, izogibati sončni svetlobi.

Vsebina: 50 ml

Zaloga: Na zalogi

11,60 €

Podrobnosti

BALDINI negovalno olje ŠENTJANŽEVKA BIO 

za lepotilno nego in aromatsko masažo.

Pridobljeno z maceracijo cvetov v olivnem olju.

Šentjanževka (Hypericum perforatum) je trajnica ki zraste do 70 cm. Rumeni cvetovi, ki običajno cvetijo julija, imajo celo vrsto blogedejnih učinkov na naše telo, med drugim tudi antidepresivno delovanje. Izvleček šentjanževke vsebuje vrsto različnih snovi kot hipericin, psevdohipericin, hiperforin, flavonoidi, fenolne  kisline. Šentjanževka lahko pomaga pri negi ozeblin, blaženje reakcij po pikih žuželk, za hitrejše celjenje površinskih ran, pri blažjih opeklinah, hemeroidih... Kot že rečeno ima šentjanževka zelo bogato sestavo, vsebuje veliko flavonskih in flavonolnih glikozidov, kot so hiperozid, rutin, kvercitrin in izokvercitrin, ki pomagajo pri lajšanju bolečin in delujejo protibakterijsko.

Uporaba šentjanževke ni primerna za nosečnice ali doječe matere.

Negovalno olje ŠENTJANŽA je:

- Veganski izdelek,

- 100 % naravno: brez parfumov, parabenov in barvil.

Biokozmetika.

Certifikati: BIO, NaTrue

Botanično ime: Hypericum perforatum
Družina: Hypericaceae (krčničevke)
Država porekla: Nemčija
Način pridobivanja: Maceracija

Vsebina: 50 ml

 

INGREDIENTS: Olea Europaea Fruit Oil, Hypericum Perforatum Extract..

Negovalno olje za vsakdanjo uporabo. Hraniti v temnem in hladnem prostoru!

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

  • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
    V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
  • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
  • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi