Product was successfully added to your shopping cart.
Baldini

Aroma olje BALDINI CIMET BIO 5 ml

Šifra artikla: 4025121063761

Iz nadzorovane ekološke dinamične pridelave, Demeter, DE OKO – 013.

Uvrščamo ga med močne začimbne arome še posebej primerne za zimski čas.

Vsebina: 5 ml

Zaloga: Na zalogi

19,05 €

Podrobnosti

Aroma olje BALDINI CIMET BIO

Naravno aroma olje CEJLONSKI CIMET iz nadzorovane ekološke dinamične pridelave, Demeter, DE OKO -013

Poživljajoč in topel vonj še posebej za zimski čas. Aroma cimeta je primerna za riževe jedi, božično pecivo in CHAI čaj. 

 • Botanično ime: Cinnamomum zeylanicum
 • Družina: Lauraceae - družina lovorov
 • Karakteristike: sladek in topel vonj ki poživlja.
 • Država izvora: Indija
 • Pridobivanje: s parno destilacijo

Vsebina: 5 ml

BIO/demeter certifikati: Ker govorimo o naravnih izdelkih, je razpoložljivost surovin podvržena naravnim nihanjem. Če se zaradi nendzorovanih naravnih razmer, pridela le omejeno količino olja Demeter ali BIO kvalitete in je ta količina razprodana pred naslednjo letino, bo izjemoma, v redkih primerih, sestavino nadomestila sestavina iz nadzorovane ekološke pridelave, lahko tudi z drugačnim poreklom.

Izdelek je na voljo tudi v poslovalnicah SANOLABOR po Sloveniji.

Cinnamomun zeylanicum

Za začinjanje in aromatiziranje hrane, napitkov. Za aromaterapijo, v kozmetiki.

100 % naravna aromatična olja iz čistih eteričnih olj so koncentrati, zato jih pred uporabo vedno razredčite. Hranite na hladnem. Hranite izven dosega otrok. Pazite na oči in sluznico.

O tem, kako naravne arome uporabiti v praksi, so pri projektu zazdravje.net pripravili kratko video vsebino:

KOPEL ZA NOGE S CIMETOM IN MORSKO SOLJO

Vas velikokrat zebe v stopala na nogah? Pripravite si ogrevalno kopel s cimetom in morsko soljo.

Sestavine:

Priprava in uporaba:

Kapljice 100% naravnega cimetovega olja prelijte na 2 žlici morske soli ter dodajte toplo vodo. V njej namakajte stopala približno 10 minut. 

Način in strošek dostave

Pošiljke dostavljamo z dostavno službo GLS Slovenije(izbrano plačilo po predračunu, preko PayPala ali s kreditnimi/debetnimi karticami) in s Pošto Slovenije (izbrano plačilo po povzetju), ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 4,37. (Za spletno naročilo nad 39,00€ je dostava brezplačna.) Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

Možnost plačil v spletni trgovini

 • s plačilom po povzetju. Naročeno blago plačate poštarju iz Pošte Slovenije (ki vam bo vročil blago na naslovu, ki ste ga navedli za kraj prevzema) z gotovino. Znesek vašega nakupa je naveden ob naročilu v spletni strani. Pošta Slovenije  vam bo zaračunala še poštnino 4,37€ , odkupnino 0,74€ in provizijo 1,05€ za vplačnino upn naloga (ki jo banka zaračuna pošti). Skupaj: 6,16€. Pri znesku nakupa nad 98,00 do 501,00 vam bo Pošta zaračunala provizijo v znesku 1,07% od vrednosti, nad 501,00€ pa 5,3600 + 0,30% od vrednosti.
  V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, vam poštar pusti obvestilo, kjer je navedeno mesto in skrajni rok prevzema blaga. Po preteku tega roka se pošiljka vrne pošiljatelju. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko Pošte Slovenije.
 • s plačilom po predračunu na TRR podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije za vplačnino). Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • s plačilom preko storitve PAYPAL na račun podjetja Baitris d.o.o. (kupec ne plača provizije). Po oddaji naročila vas stran samodejno preusmeri na Paypalov vmesnik za plačilo. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Sistem vam omogoča hitro in varno plačilo z uporabo vašega Paypal računa. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.
 • plačilo s kreditnimi/debetnimi karticami Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, AMEX - (kupec ne plača provizije za vplačnino). Plačevanje s kreditnimi karticami zagotavlja aplikacija Braintree PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., L-1150 Luxemburg. Vsi vpisani podatki so kriptirani in nam niso dostopni. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila in račun. Naročilo z izbranim tem načinom plačila se odpošlje preko dostavne službe GLS Slovenije.

Ne glede na izbran način plačila boste račun za nakup prejeli skupaj z izdelki ob dostavi paketa.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

E-NOVICE
Bodi obveščen/a o vseh novostih >

Aktualno v ponudbi